Vi är ERA elteknik

Elinstallationer där inget jobb är omöjligt

Inget är för stort eller för litet när det kommer till dina behov av elarbeten, kontakta oss nedan så hjälper vi dig vidare, eller ring oss på 070-386 38 65

Smarta hem

Möjligheterna är många när man väljer att koppla upp sitt hem

Marknaden för Smarta hem har länge funnits, men har antingen varit amatörmässig eller alldeles för dyr, men inte nu längre!

Tack vare den snabba teknologiska utveckligen finns nu nästintill obegränsade möjligheter att skapa lösningar och funktioner som underlättar din vardag. Tänk dig att du har arbetat hela dagen och nu på kvällen vill du ta det lugnt och titta på TV, men det lyser fortfarande som på en fotbolls-arena överallt! Att då bara med en knapptryckning kunna dimma ner runt omkring dig och släcka i köket tillexempel, Underbart!

Med dagens smarta lösningar sparar du som kund energi och därmed minskar du avtrycket på miljön, aldrig mer lampor som står och lyser när du inte är på plats.

Med enkla medel kan du få automatiserad belysning med hjälp av scenarion och tidsramar så att belysinings-nivån alltid är rätt oavsett tid på dygnet, tiden då du sprang runt och tände och släckte i varje rum är förbi.

Vi arbetar med produkter som är skapade för att underlätta för dig.