Vi är ERA elteknik

Elinstallationer där inget jobb är omöjligt

Inget är för stort eller för litet när det kommer till dina behov av elarbeten, kontakta oss nedan så hjälper vi dig vidare, eller ring oss på 070-386 38 65

Om oss

Vi utför kundanpassade lösningar inom el, service & tillverkning.

ERA Elteknik AB etablerades 1984 och har lång erfarenhet i branchen. Elbranchen genomgår just nu en stor omställning när allt mer produkter blir smarta (smarta hem) och därmed talar med varandra och med dig, oftast genom din mobil. Detta ser vi som något mycket positivt och har anammat från dag ett. Smart belysning, elbilsladdare, energimätare, solceller och allt nytt och spännande som hela tiden kommer till marknaden. Vi har lösningar som passar för alla, stort som smått.

Kvalitén

Vi tummar aldrig på kvalitet varesig det gäller val av material eller sättet vi utför vårat arbete på. El är trotts att det ofta tas förgivet i dagens samhälle inget man hanterar utan kunskap. Vi är ordentligt utbildade och följer alla lagar, regler, standarder och föreskrifter. Vi utbildar oss löpande och kan garantera dig en installation av högsta kvalitet och hanterar skräp och avfall som uppstår i.o.m arbetet på bästa sätt även för våran planet! Vi gör jobb i din bostad, på ditt kontor eller i offentliga miljöer. Allt ifrån enkla reparationer till hela entreprenader.