Vi är ERA elteknik

Elinstallationer där inget jobb är omöjligt

Inget är för stort eller för litet när det kommer till dina behov av elarbeten, kontakta oss nedan så hjälper vi dig vidare, eller ring oss på 070-386 38 65

Helhetsleverantör av solcellsanläggningar

solceller

Vi har kunskapen och erfarenheten att garantera en säker och pålitlig solcellsanläggning

Vi utför montering i Göteborg med omnejd, är du osäker om du bor i vårt område, kontakta oss!


Varför solceller?

Utöver att vara ett grönt och miljövänligt sätt att producera el gynnar det dig ekonomiskt. Från det att solcellerna är på plats stiger värdet på huset och du genererar avkastning på anläggningen.

Den egenproducerade elen som förbrukas i fastigheten sänker kostnaderna och mängden el du köper från elleverantören, medans överproduktionen av el under en dag säljs eller lagras i batteri.

Att tänka på inför solceller

Är taket lämpligt för solpaneler?

Vädersträck och lutning har stor påverkan på förväntad produktion. Tak som vätter mot syd är traditionellt det mest kostnadseffektiva sättet att montera paneler på men man kan även montera öst/väst för fånga upp dem tidiga respektive sena solstrålarna.

Förväntad kvarvarande livslängd på taket är en viktig faktor att tänka på, solcellerna kommer att producera el i flera decennier så taket bör vara i gott skick vid installation.

Skuggning är också ett problem som påverkar produktionen som delvis går att motverka med en så kallad ”optimerare”, men om taket skyms till stora delar av dagen av skuggor bör man välja en annan yta att montera på.

Hur stor anläggning?

Detta ämne är tätt kopplat med takets storlek, vädersträck och lämplighet samt den viktigaste faktorn dina förväntningar och önskemål. Kontakta oss för rådgivning.

Garantier

  • Installationsgaranti 5år
  • Optimerare upp till 25år
  • Solpaneler upp till 25år
  • Växelriktare upp till 20år
  • Montagesystem upp till 30år
  • Effektgaranti 25år

Anmäl intresse för installation i Göteborg med omnejd

Produkt

Email

Namn

Telefonnummer

Meddelande